Geweldig dat je dit gebed gebeden hebt.Je bent nu gered en hebt een nieuw leven ontvangen, je bent op weg naar de hemel!

Wees zo vriendelijk om je naam, adres en email achter te laten, dan zullen we binnenkort, vrijblijvend, een boekje toesturen waaruit je kunt leren wat je nu verder moet doen.

Hoi!
Wat geweldig dat je op onze website Gratis Geschenk bent geweest en dat je hebt aangegeven het gebed, waar mee je de Here Jezus uitnodigde in je hart hebt gebeden.
Je bent nu een pasgeboren kind van God geworden. En we weten dat ieder kind goed moet eten om te groeien. Dat geldt ook in deze dingen.
Dit zijn 5 belangrijke ingrediƫnten die je nodig hebt om te groeien:
1) Lees je bijbel. De Bijbel lijkt een moeilijk boek, maar we hebben hem nodig om te kunnen groeien. Heb je geen Bijbel? Klik dan hier om er eentje gratis te ontvangen: Begin niet bij het begin, maar in het Nieuwe Testament. Het vierde boek, Johannes geheten, is een mooie start. Iedere dag wordt er een stukje uit de Bijbel toegelicht op www.opfrisser.com
2) Bid elke dag. Het is een bekend zondagsschoolliedje, maar nog steeds waar. Om te groeien in je relatie met de Here God is het goed om met Hem te praten. Je kunt gewoon met Hem praten zoals je met bijvoorbeeld je Vader praat. Je mag Hem ook Vader noemen. Je kunt Hem ook alles vragen. En als je stil bent kun je zelfs Zijn stem verstaan!
3) Laat je dopen. In de bijbel staat dat dopen hetzelfde is als onderdompelen. Je wordt dan als het ware begraven met de Here Jezus en staat weer met Hem op. Om het nieuwe begin wat je hebt gemaakt te bezegelen is het een belangrijke stap!
4) Zoek een gemeente die bij je past. Misschien hebben de mensen die met je gebeden hebben jet uitgenodigd voor een dienst in hun gemeente. Gewoon gaan! Ze eten je niet op! Ze hebben het beste met je voor! Maar je kunt gewoon eens ergens vrijblijvend gaan kijken, maar vraag of de Here je helpt om de gemeente te vinden die bij je past.
5) Vertel anderen over Jezus. Zeg dat je een keuze voor Hem hebt gemaakt en dat het goed is dat ze dat ook doen.


Voel je vrij om ons te mailen als je vragen hebt of bel ons op +31(0)87 784 7415. Dan krijg je wel een voicemail waarop je kunt inspreken en zullen wij, of mensen namens ons met je contact opnemen.
Kijk ook op www.gered.info
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Het is belangrijk dat je verder groeit in je nieuwe geloof, ga daarvoor naar deze site